×

Wij zijn blij dat we u terug mogen ontvangen in onze toonzaal.

Echter rekening houdend met de maatregelen verkiezen we om u voorlopig nog even op afspraak te ontvangen.
Op deze manier is het mogelijk om voor elk van u voldoende tijd vrij te maken.
Bel (0478/36.74.88) of mail ([email protected]) ons dus gerust even, dan zoeken we samen een moment dat voor u past.

Vloeren groothandel

Martens Vloeren is een vloeren groothandel met ruim 35 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en leggen van samengestelde en massieve houten vloeren. Onze vakkundige medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om u uitstekend van dienst te zijn. Zij hebben een liefde en ambitie voor het vak en dat brengen zij graag over op de klant. Martens Vloeren heeft voor de productie van vloeren een modern uitgerust machinepark. Daardoor kunnen wij altijd efficiënt en nauwkeuring werken. Bij een groothandel als Martens Vloeren heeft u gegarandeerd vloeren van een hoogwaardige kwaliteit.

Vloeren groothandel die rekening houdt met het milieu

Door onze zorgvuldige manier van drogen, trekt het hout niet krom zodat u verzekerd bent van een kaarsrechte vloer. Bij het vervaardigen van de vloeren houdt groothandel Martens Vloeren ook rekening met het milieu. Wij maken namelijk alleen gebruik van ecologisch verantwoord hout. Dit is hout van bomen die in natuurvriendelijk beheerde bossen zijn gekapt. Ook bij de afwerking van de vloer denken we aan de natuur, want dat gebeurt met solventvrije producten en lijmen.

Ontdek de mogelijkheden van een vloerrenovatie

U kunt bij Martens Vloeren terecht voor de aanschaf en de aanleg van houten vloeren, maar het is ook mogelijk om uw huidige vloer te laten renoveren door deze groothandel. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem telefonisch contact op via +32 33158432.

Heeft u een vraag en/of opmerking?