×

Wij zijn blij dat we u terug mogen ontvangen in onze toonzaal.

Echter rekening houdend met de maatregelen verkiezen we om u voorlopig nog even op afspraak te ontvangen.
Op deze manier is het mogelijk om voor elk van u voldoende tijd vrij te maken.
Bel (0478/36.74.88) of mail ([email protected]) ons dus gerust even, dan zoeken we samen een moment dat voor u past.

Parketvloeren leggen

Parketvloeren leggen is geen makkelijke klus. Wij van Martens Vloeren kunnen het leggen van parket voor u verzorgen. Bij Martens Vloeren vindt u de mooiste planken vloeren en parketvloeren. Ook het leggen van de vloeren kunnen wij voor u verzorgen. Met ruim 35 jaar ervaring in deze branche kunt u rekenen op vakkennis en een perfect eindresultaat.

Parketvloeren leggen: diverse mogelijkheden

Parketvloeren leggen is geen eenvoudige taak. Martens Vloeren kan dit voor u verzorgen. De vloeren kunnen zowel verlijmd als zwevend gelegd worden. Indien u besluit om plankenvloeren of parketvloeren zelf te leggen, kunt u bij Martens Vloeren rekenen op een deskundig advies op het gebied van onder andere legtechnieken. Het hout wat wij gebruiken voor onze parketvloeren is eerlijk hout! Dit betekent dat er meer aangroei van bomen is dan dat er bomen gerooid worden. Van dit natuurvriendelijke hout worden vervolgens planken gezaagd. De planken worden vervolgens zorgvuldig gedroogd om er prachtige parketvloeren van te maken. U kunt de vloer van uw dromen laten leggen door Martens Vloeren.

Heeft u vragen over onze service?

Als u nog vragen heeft over parketvloeren leggen, dan nodigen wij u uit om ons te bellen op telefoonnummer +32 33158432. U kunt ook een bezoek brengen aan onze toonzaal op werkdagen van 08.00-12.00 / 13.00-17.00 en op zaterdag van 09.00-12.00 / 13.00-16.00 uur. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag en/of opmerking?