×

Wij zijn blij dat we u terug mogen ontvangen in onze toonzaal.

Echter rekening houdend met de maatregelen verkiezen we om u voorlopig nog even op afspraak te ontvangen.
Op deze manier is het mogelijk om voor elk van u voldoende tijd vrij te maken.
Bel (0478/36.74.88) of mail ([email protected]) ons dus gerust even, dan zoeken we samen een moment dat voor u past.

Parket Breda

Parket van een uitstekende kwaliteit vindt u bij Martens Vloeren in de buurt van Breda. In onze toonzaal kunt u al onze vloeren komen bekijken. Voor al onze vloeren leveren wij maatwerk, zodat de vloer geheel naar wens is vervaardigd en bij uw interieur past.

Parket van uitstekende kwaliteit bij Martens Vloeren nabij Breda

Nabij Breda vindt u de toonzaal van Martens Vloeren en wij zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het maken van parket. Samengesteld parket ontstaat doordat de planken na een uitgebreid droogproces worden gedoubleerd en vervolgens worden verlijmd op een hoogwaardige en watervaste berkenmultiplex. U kunt voor parket kiezen met veel, weinig of helemaal geen oneffenheden, zoals knoesten. Bovendien kunnen wij het oppervlak zeer glad schuren, borstelen of verouderen, het is maar net wat uw wens is. Wat al onze vloeren overeen hebben is dat ze zeer slijtvast, vuil- en waterafstotend zijn en niet vergelen. Niet geheel onbelangrijk is verder dat het hout dat wij gebruiken afkomstig is uit natuurvriendelijke bossen met een streng kapbeleid.

Neem contact met ons op voor al uw vragen

Voor meer informatie over het parket van Martens Vloeren in de regio Breda, kunt u contact opnemen via telefoonnummer +32 33158432. Op werkdagen langskomen in onze toonzaal kan ook, van 08.00-17.00 (gesloten van 12.00-13.00 uur en de gehele donderdag) en op zaterdag van 09.00-16.00 (met pauze op dezelfde uren).

Heeft u een vraag en/of opmerking?