Fabrikant plankenvloeren

Martens Vloeren is een fabrikant van plankenvloeren van zeer hoogwaardige kwaliteit. Bij de fabricage wordt een speciaal proces gevolgd waarbij wij het hout behandelen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van eerlijk hout, zodat u met een gerust hart bij ons een prachtige vloer of een houten tafel kunt laten maken met oog voor de natuur.

Fabrikant van plankenvloeren dat enkel natuurvriendelijk hout gebruikt

Als fabrikant van plankenvloeren gebruikt Martens Vloeren enkel hout afkomstig vanuit natuurvriendelijke bossen. In deze bossen ligt de aangroei hoger dan het aantal gerooide bomen. De stammen worden vervolgens in de zagerij geselecteerd, gezaagd en gedroogd. Als de planken op de juiste dikte en breedte gemaakt zijn, dan worden ze voorzien van een tand en groef, om daarna verder bewerkt te worden naar de wensen van onze klanten. Als fabrikant van hoogwaardige plankenvloeren kunnen wij uw vloer ook komen leggen of u advies geven als u dit liever zelf doet. In onze toonzaal kunt u onze vloeren eens komen bekijken. Wij hebben bovendien vloeren voor elk budget, zodat wij echt iedereen kunnen helpen.

Kom eens langs in onze toonzaal

Wilt u meer informatie over onze productiemethode of heeft u een andere vraag aan ons als fabrikant en groothandel van plankenvloeren? Neem dan meteen contact met ons op via telefoonnummer +32 33158432. U bent welkom van 08.00-12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur op werkdagen (behalve donderdag) en van 09.00-12.00 en van 13.00-16.00 uur op zaterdag.

Heeft u een vraag en/of opmerking?