×

Sluitingsdagen

In mei zijn wij op volgende dagen gesloten: woensdag 1 mei, vrijdag 10 mei, zaterdag 18 mei, maandag 20 mei.

Totaalprojecten interieur

De bewuste keuze voor kwaliteit
Wanneer spreken we over totaalprojecten interieur? Het moment dat je beslist dat het helemaal anders mag. Een volledige make-over van je badkamer, een gloednieuwe keuken, een nieuwe look voor je kantoor of een transformatie van je woonkamer. Het kan allemaal.

Ontdek wie we zijn, maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Een totaalproject voor je interieur is niet niks en wij informeren je graag over de voordelen van hout op maat.

Maak een afspraak

Totaalproject voor je interieur

Nieuwe binnendeuren, maatkasten, vloeren of nog veel meer. Welke kamer nemen we helemaal onder handen? Of zoek je een professionele partner om het totaalproject van je interieur mee uit te tekenen en vorm te geven? We bekijken het samen.

Badkamer in hout

De badkamer, een veel gebruikte ruimte voor heel het gezin. Van het tanden poetsen tot een warme douche of bad, de badkamer krijgt heel wat te verduren. Naast mooi en rustgevend, wil je ook onderhoudsvriendelijk en op maat. Dan komen wij van pas.

Totaalproject voor je kantoor

Je kantoor of bureau geeft je klant een eerste indruk van wie jij bent en waar je bedrijf voor staat. Om die eerste indruk kracht bij te zetten, combineren we een professioneel uiterlijk met efficiënte kastoplossingen en innovatieve ideeën om meer ruimte te scheppen.

Keuken in hout

Sta je graag in de keuken te kokkerellen? Is je keuken een volwaardig deel geworden van het gezinsleven? Ons maatwerk past perfect bij jouw noden en wensen. We benutten de ruimte zo efficiënt mogelijk en adviseren op maat van je interieur, levenswijze en gezin.

Kies voor levenslang hout in je huis

Totaalproject in detail

Totaalproject in detail

+ Een woord is bij ons een woord. Wij bouwen elke dag met en voor het vertrouwen van onze klanten.

+ Transparant in communicatie en administratie. Zo vermijden we misverstanden en houden we onze klanten tevreden.

+ Bij Martens Vloeren en Interieur zijn we klein genoeg om betrokken en bereikbaar te zijn en groot genoeg voor het professionele werk.

+ We informeren, adviseren en ondersteunen van dag 1 tot na de werken. Heb je een vraag? Laat het ons weten.

+ We houden niet van half werk. Een nauwkeurige afwerking ligt in onze aard en we gaan niet weg tot het goed zit.

+ Bij Martens gaan we voor kwaliteit. We kiezen ons hout zorgvuldig uit en verwerken het in ons eigen atelier.

Vraag ons advies

Houten interieur in stijl

Onze troeven

Duurzaam

Elke plank en elk stuk hout ondergaat een zorgvuldige kwaliteitscheck en komt uit Europese en duurzaam beheerde bossen. Want ook wij houden van de natuur en streven naar een 100% ecologisch karakter.

Professioneel

Onze hoge eisen aan professionaliteit en kwaliteit gaan hand in hand. Om dit te waarborgen werken we met onze mensen en in ons eigen atelier. Zo weten zowel jij als wij wat we in je huis bouwen.

Op zoek naar een partner voor uw volgend interieurproject?

We maken graag tijd voor een afspraak in onze toonzaal of bij je thuis. Contacteer ons.