×

Sluitingsdagen

In mei zijn wij op volgende dagen gesloten: woensdag 1 mei, vrijdag 10 mei, zaterdag 18 mei, maandag 20 mei.

Interieur op maat

Het verschil zit in onze handen
Geen plannetjes doorzoeken en vijzen te kort. Geen problemen bij een verhuis of vastlopen op maten en vormen. Want bij Martens kijken we breder en bieden we oplossingen met een houten interieur op maat.

Ontdek wie we zijn, maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Voel het verschil in je handen en wij informeren je graag over de voordelen van hout op maat.

Maak een afspraak
Kasten

Kasten

Een gebruiksvriendelijke en mooie dressing, keuken of kastwerk op maat. Wij denken in oplossingen en leveren ruimte in je huis.
Trappen & bekleding

Trappen & bekleding

Een bestaande betonnen trap bekleden met eik, beuk, Rubberwood of bamboe of een mooie houten trap die naadloos overgaat in je parket. Met oog voor detail leveren wij een trap met de juiste afwerking.
Tafels

Tafels

Stoer, robuust, modern of klassiek. Tafels in alle vormen en maten rolden al van onze machines en door onze handen. We maken van uw tafel echt maatwerk. Het blad wordt uiteraard uit hout voorzien, maar het onderstel kan zowel in hout als in aluminium gemaakt worden.
Binnendeuren

Binnendeuren

Standaard, plafondhoog, met onzichtbare kozijnen of schuifdeuren. In elke stijl maken wij jouw binnendeuren op maat in hout, staal of glas.

Kies voor levenslang hout in je huis

Totaalprojecten op maat

Totaalprojecten op maat

Hou je van het gevoel, het uitzicht en de duurzaamheid van hout?

Kies voor een totaalproject van Martens Vloeren en Interieur. Wij denken met je mee en tekenen, indien gewenst en na akkoord, je project ook mee uit.

Wat kan er en mag er?

Onze focus ligt bij jou. Wil je modern, klassiek, eigentijds of landelijk. We trekken jouw gedroomde stijl door. Van keuken, badkamer, leefruimte tot een volledige interieurbouw in hout voor je woning of kantoor.

Het eindresultaat?

Een duurzaam, energievriendelijk en mooi interieur gebouwd aan de hand van jouw wensen en noden.

Totaalprojecten

Professioneel maatwerk in hout

Onze troeven

Betrokkenheid

We zien het niet te groot en niet te klein, maar net voldoende om betrokken en bereikbaar te zijn. Zo ken je onze vakmensen bij hun voornaam en zijn ze maar een telefoontje weg om al je vragen te beantwoorden.

Bekwaamheid

Bijna 40 jaar geleden werd er gestart met het maken van houten vloeren. Ondertussen staat met Mark en Carolien de tweede generatie aan het roer. Hierdoor is er een sterk fundament en staat er een bekwaam team dat hout op maat creëert volgens de regels van de kunst.

Op zoek naar een partner voor uw volgend interieurproject?

We maken graag tijd voor een afspraak in onze toonzaal of bij je thuis. Contacteer ons.