De Schrijnwerker in de buurt

Het Martens houtteam
Werken op vertrouwen en steeds bereid om met je mee te denken, dat is Martens Vloeren en Interieur uit Hoogstraten. Wij creëren al jaren hout op maat. Toen we bijna 40 jaar geleden begonnen, stonden er enkel vloeren op de planning. Ondertussen werken we volledige totaalprojecten uit voor vaste en nieuwe klanten.

Ontdek de houten vloeren en interieur op maat van Martens Vloeren en Interieur. Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Ontmoet de schrijnwerker in de buurt en wij informeren je graag over de voordelen van hout op maat.

Maak een afspraak

Van vader op zoon

De oorsprong van Martens Vloeren en Interieur ligt bij ons vader. Een schrijnwerker in hart en nieren en gespecialiseerd in houten vloeren. Ik kreeg het dus met de paplepel mee naar binnen, maar wilde nog meer betekenen voor onze klanten.

Zo werden we de schrijnwerker in de buurt voor houten vloeren, interieurwerk en totaalprojecten op maat.

Totaalprojecten
Van vader op zoon

Kies voor levenslang hout in je huis

Kwaliteit is onze vlaggenstok

Kwaliteit is onze vlaggenstok

Persoonlijke begeleiding, professioneel advies, op de hoogte van de nieuwste innovatie zonder ons authentiek karakter te verliezen. Dat zijn wij in het kort. Die mooie woorden zeggen we niet zelf. Het zijn de klanten die ze vertellen, want voor hen zijn wij dé totaaloplossing voor interieur op maat en de probleemoplosser waar nodig.

Op en top een team

De schrijnwerker in de buurt is niets zonder zijn team aan vakkrakken. We trekken aan hetzelfde zeel, verdelen het werk en zorgen ervoor dat de juiste man voor de job aan jouw deur staat. Achter de schermen gebeurt er nog veel meer. Boekhouding, bestellingen, opzoekwerk, sociale media, nieuwe kleurontwikkelingen en noem maar op. Dat ligt allemaal in de schoot van mijn vrouw Carolien. Ze schreeuwt het niet van de daken, maar ze is onmisbaar voor Martens Vloeren en Interieur.

Op en top een team

Hout is ons groot leven

Je hoort en ziet het goed. Hout is ons groot leven, maar we willen meer betekenen voor onze klanten. Bij Martens Vloeren & Interieur is een woord een woord, ben je geen nummer en luisteren we naar je wensen en bezorgdheden voordat de eerste plank over de schaafmachine gaat. Wil je een schrijnwerker voor houten vloeren, trappen, binnendeuren, tafels, kasten of interieurbouw op maat? Spring dan zeker eens binnen in Meerle bij Hoogstraten.

Op zoek naar een partner voor uw volgend interieurproject?

We maken graag tijd voor een afspraak in onze toonzaal of bij je thuis. Contacteer ons.