×

Sluitingsdagen

In mei zijn wij op volgende dagen gesloten: woensdag 1 mei, vrijdag 10 mei, zaterdag 18 mei, maandag 20 mei.

Houtwerk op maat

Realisaties voor jouw huis
Met oog voor detail en in hoogstaande kwaliteit. Met Martens Vloeren en interieur kies je voor een professionele partner bij het vernieuwen of opbouwen van je interieur of vloer. Wij bouwen uniek maatwerk tot volledige totaalprojecten in hout.

Ontdek wie ze zijn, maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Laat je inspireren door onze realisaties en wij informeren je graag over de voordelen van hout op maat.

Maak een afspraak

Alles

Totaalprojecten

Vloeren

Deuren

Kasten

Trappen

Tafels

Uniek

Maatwerk hout

Martens Vloeren & Interieur maakt alle soorten houtwerk op maat en zorgt voor herstellingen en onderhoud waar nodig.

Totaalprojecten op maat

Zit je met een volledige renovatie of staat de schop in de grond voor een nieuwbouw? Kom eens bij ons langs voor inspiratie en totaalprojecten in hout.

Vloeren op maat

Samengestelde eiken vloeren of het traditioneel parket met planken uit volle eik. Elke plank komt van bomen uit onze Europese bossen en we verwerken elk stuk hout in ons eigen atelier. Puur maatwerk dus, van boom tot plank. Naast authentieke parket in verschillende maten en vormen, plaatsen we ook laminaat en PVC kliksystemen

Binnendeuren op maat

Een houten binnendeur op maat is mooi, duurzaam, milieuvriendelijk en de perfecte isolator voor binnenshuis. Of je nu kiest voor modern, klassiek, landelijk of eigentijds, wij maken het in hout, staal of glas.

Kasten op maat

Inbouwkasten of een ‘piece de resistance’. Onze kasten op maat zijn precisiewerk met kwalitatieve materialen en een professionele plaatsing.

Houten trappen op maat

Waarom kiezen voor een volledig houten tafel of de combinatie met een stalen onderstel op maat? De warme en natuurlijk uitstraling, de perfecte pasvorm en de winst in ruimte zijn al enkele van de vele voordelen.

Houten tafels op maat

Waarom kiezen onze klanten voor een houten tafel op maat? De warme en natuurlijk uitstraling, de perfecte pasvorm en de winst in ruimte zijn al enkele van de vele voordelen.

Houtinterieur op maat

Wat bouwt Martens in hout? Zo goed als alles. Met elk idee en elk probleem gaan we aan de slag om kwalitatief en professioneel op te bouwen of af te werken in hout.

Heeft u een vraag en/of opmerking?