Houten vloeren

Martens Vloeren produceert samengestelde en massieve vloeren van hoogwaardige topkwaliteit.
Wij verwerken zelf ons hout… van boom tot parket. Hierdoor kunnen we steeds zorgen voor een perfecte kwaliteit. Het hout voor onze plankenvloeren komt uitsluitend uit Europese bossen. We beschikken steeds over een grote voorraad, waardoor we op korte termijn kunnen leveren.

De houten vloeren worden volledig in ons atelier behandeld. Er is dus geen extra behandeling meer nodig wanneer de vloer in uw woning wordt geplaatst.
Offerte aanvragen
Massieve parket
Massieve parket
Dit is de meest gekende, traditionele vorm van parket. De vloerplanken zijn uit één geheel, volle eik. Wij brengen aan de planken tand en groef aan. U kunt kiezen uit verschillende breedtes.
Samengestelde parket
Samengestelde parket
Dit is een parket die bestaat uit een ondervloer in berkenmultiplex met daarop een verlijmde eiken toplaag. Het grote voordeel van deze planken is dat het krimpen en uitzetten zeer beperkt is. Breedte van de planken bedraagt 18 of 23 cm.

Selectie van het hout

Elke plank wordt door onszelf handmatig gesorteerd in verschillende kwaliteiten

Bis 1
Zonder knoesten in het hout
Bis 2
Met een beperkt aantal knoesten in het hout
Bis 3
Met veel knoesten (rustiek)

Variaties en patronen

De populaire visgraatstructuur kent tegenwoordig zijn moderne tegenhanger in de Hongaarse punt. Maar ook met de fijne strakke lijnen van het bamboe kan je een frisse toets aan je interieur geven.

Visgraat
Visgraat
Hongaarse punt
Hongaarse punt
Bamboe
Bamboe

Glad, geborsteld of bezaagd?

Hierdoor wordt de structuur van het hout bepaald.

Glad
Glad
Geborsteld
Geborsteld
Bezaagd
Bezaagd

Van boom tot parket, alles is eigen fabricage.

Wij beschikken over een ruim magazijn. Hier hebben we een mooi machinepark om te produceren en beschikken we steeds over voldoende voorraad hout.

Renovatie

Renovatie

Martens Vloeren is ook gespecialiseerd in het schuren en behandelen van bestaande houten vloeren. Wij geven aan uw oud-uitziende parketvloer een nieuwe eigentijdse uitstraling waar u weer jaren mee verder kunt. Dit doen we met onze moderne parketschuurmachines en onze ervaren vakmensen. Al onze schuurmachines zijn voorzien van een goede afzuiging.

Advies nodig?

Onderhoud

Uw vloeren kunnen met onze onderhoudsproducten schoongemaakt worden. We hebben hiervoor producten die u gewoon kunt toevoegen bij uw dweilwater. Deze reinigen, verzorgen en voeden uw parket.

We helpen je graag verder
Onderhoud

Onze troeven

Kwaliteit

Doordat wij onze vloeren zelf produceren kunnen wij toezien op een perfecte kwaliteit. Elke plank wordt handmatig gecontroleerd. Ook bij de plaatsing gaan wij enkel voor de perfectie.

35 jaar vakmanschap

Door de vele jaren ervaring kunnen we perfect inspelen op uw wensen. We weten perfect hoe ons hout reageert op verschillende bewerkingen en externe factoren.

Interesse in een parketvloer op maat van jouw wensen?

Bel ons op het nummer 03 315 84 32 of stuur een email naar [email protected]