×

Sluitingsdagen

In mei zijn wij op volgende dagen gesloten: vrijdag 10 mei, zaterdag 18 mei, maandag 20 mei.

Houten vloeren

Voel de vloer onder je voeten
Ambachtelijk gemaakt en professioneel geplaatst. Dat zijn de houten vloeren van Martens, maar we doen meer. Naast authentieke parketvloeren in alle maten en vormen, leggen we ook laminaat, en een onderhoudsvriendelijke pvc-kliksysteem.

Ontdek wie we zijn, maak een afspraak, kom langs in onze toonzaal en voel het parket. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, voordelen en de verschillende soorten.

Maak een afspraak

Het parket van je leven

Houten vloeren nemen wij doodserieus. De ondergrond opbouwen, de juiste materiaalkeuze, lijm en afwerking. Het is niet niks. Wij kiezen dus resoluut voor parketvloeren van superieure kwaliteit en een professionele plaatsing met een hoog afwerkingsniveau. Want parket kies je voor het leven.

Massieve parket eik

Massieve parket eik

Een traditionele houten vloer met volle eiken planken uit onze Europese bossen. Wij maken maatwerk van de boom tot de plank. En dit in alle maten en vormen in ons eigen atelier.
Samengestelde parket

Samengestelde parket

Vergelijk goed, want dikte in de toplaag maakt het verschil. Ons kwaliteitsvol en samengesteld parket houdt de krimp en de uitzetting tot een minimum en verlengd de levensduur.
Combinatie plaatsing

Combinatie plaatsing

Wil je parket in de leefruimte, maar liever een laminaat of pvc-vloer in de slaapkamers, de keuken of de badkamer? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Zo trekken we dezelfde stijl door in een ander materiaal.
Andere houtsoorten

Andere houtsoorten

De tijd dat parket enkel uit eik bestond, is voorbij. Wij kijken verder naar ecologische, snelgroeiende en sterke houtsoorten, zoals bijvoorbeeld bamboe.

Houten vloeren
in alle maten

Een authentieke vloer of de moderne tegenhanger? Parket komt in verschillende motieven en legpatronen. Naast het traditionele plankmotief, zijn er ook andere mogelijkheden. We leggen ook visgraatparket met planken in V-vorm of Hongaarse punt, waarbij we de kopse kanten afschuinen en een rechte lijn creëren tot bijvoorbeeld lamel op kant of mozaïek met parket bestaande uit kleine stroken. Elk idee kan in verschillende soorten hout. Dat is het maatwerk van Martens.

Visgraat

Visgraat

Hongaarse punt

Hongaarse punt

Bamboe

Bamboe

Plankmotief

Plankmotief

Houten vloeren met een hoek af

Hou je van robuuste knoesten of gaat je voorkeur naar een strakkere uitstraling? We sorteren handmatig het hout en zorgen voor een passend geheel.

Bis 1

Bis 1

Bis 2

Bis 2

Rustiek

Rustiek

Hout geschaafd en geschuurd

Strak modern of liever rustiek? Ruig geborsteld, gladgestreken of fijn bezaagd? We schaven het hout in de stijl van je dromen.

Glad

Glad

Geborsteld

Geborsteld

Bezaagd

Bezaagd

Van boom tot parket

Martens bouwt al jaren met bomen en hiervoor bezitten we een ruim magazijn met een grote voorraad hout en een recent machinepark. Wil je kwalitatief maatwerk, dan zit je bij ons goed voor hout in alle soorten en maten.

Maak een afspraak
Parket renovatie

Parket renovatie

Een huis gekocht of dringt een renovatie zich op? Martens Vloeren specialiseerde zich ook in het renoveren, behandelen en onderhouden van bestaande houten vloeren. Wil je een andere look? We steken je oude parketvloer in een modern jasje. Met de juiste parketschuurmachine en de juiste machinist aan het stuur, is je parket vernieuwd zonder al te veel geluids- of stofoverlast. Het eindresultaat? Een nieuwe houten vloer onder je voeten waar je weer jaren mee voort kan.

Advies nodig?

Kies voor levenslang hout in je huis

Onderhoud

Uw vloeren kunnen met onze onderhoudsproducten schoongemaakt worden. We hebben hiervoor producten die u gewoon kunt toevoegen bij uw dweilwater. Deze reinigen, verzorgen en voeden uw parket.

Onderhoud
Houten vloeren voor zelfplaatsers

Houten vloeren voor zelfplaatsers

Ben jij een Handige Harry, maar zie je het nut in professioneel advies en een vakman bij de hand? Bij Martens vind je de partner voor je houten vloer. Wij zorgen voor het materiaal, de machines en de vakman, jij helpt bij de plaatsing. Hoe meer je doet, hoe lager de prijs. Ideaal als leermoment en nog beter voor je budget.

Hout om van te houden

Onze troeven

Kwaliteit

Eigen productie garandeert een perfecte kwaliteit, want wij kijken met arendsogen op ons hout. Elke plank krijgt een kwaliteitscheck en elke plaatsing voeren we zelf uit met oog voor detail.

Vakmanschap

Met bijna 40 jaar ervaring draait dit familiebedrijf op volle toeren en spelen we perfect in op jouw wensen in combinatie met externe factoren en de bewerkingsmogelijkheden van ons hout.

Interesse in een parketvloer op maat van jouw wensen?

We maken graag tijd voor een afspraak in onze toonzaal. Contacteer ons.