×

Wij zijn blij dat we u terug mogen ontvangen in onze toonzaal.

Echter rekening houdend met de maatregelen verkiezen we om u voorlopig nog even op afspraak te ontvangen.
Op deze manier is het mogelijk om voor elk van u voldoende tijd vrij te maken.
Bel (0478/36.74.88) of mail ([email protected]) ons dus gerust even, dan zoeken we samen een moment dat voor u past.

Groothandel houten vloeren

Martens Vloeren is dé groothandel om in te schakelen als u houten vloeren wilt aanschaffen en laten leggen. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben wij al velen vloeren gelegd en renovaties uitgevoerd. Ons klantenbestand is zeer uitgebreid en laat veel positieve reacties horen. Wij zijn dan ook expert op ons vakgebied en bieden graag kwaliteit. Als u houten vloeren laat leggen, adviseren wij u over de juiste aanpak en bieden ondersteuning bij het kiezen van de beste optie voor uw ruimte.

Martens Vloeren: groothandel voor houten vloeren van uitmuntende kwaliteit

Als u houten vloeren zoekt, heeft u bij een groothandel als Martens Vloeren de keuze uit massief houten vloeren en vloeren die zijn gemaakt van gecombineerd hout. Wij proberen een zo natuurlijk mogelijk product af te leveren. Dit betekent dat wij alleen gebruik maken van hout uit natuurvriendelijk beheerde bossen. In de zagerij wordt streng geselecteerd zodat de beste vloerdelen worden uitgezaagd. Vervolgens worden de gezaagde planken gestapeld met dikke drooglatten om zo tijdens het droogproces het kromtrekken te voorkomen. Wij bieden een uitgebreid spectrum aan kleuren en afwerkingen.

Laat uw vloer plaatsen

U heeft bij een vloeren groothandel als Martens Vloeren twee mogelijkheden om houten vloeren te plaatsen. U kunt dit zelf doen of het overlaten aan onze experten. Neem telefonisch contact op via +32 33158432 voor meer informatie of als u een vloer wilt bestellen

Heeft u een vraag en/of opmerking?