×

Sluitingsdagen

In mei zijn wij op volgende dagen gesloten: vrijdag 10 mei, zaterdag 18 mei, maandag 20 mei.

Plankenvloeren Hoogstraten

Fraaie plankenvloeren vindt u in Meerle/Hoogstraten bij Martens Vloeren. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in de branche. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Hoe ziet uw ideale vloer eruit? Laat het ons snel weten en dan zorgen we graag voor een resultaat op maat.

Maatwerk plankenvloeren Hoogstraten mogelijk

Wij maken verschillende soorten plankenvloeren op maat voor u in Meerle/Hoogstraten. Denk hierbij aan massieve en samengestelde, ook wel multiplank of duoplankvloeren genoemd. U kunt kiezen uit hout zonder knoesten of juist een natuurlijk vloer met een robuuste en natuurlijk look. De plankenvloeren van Martens Vloeren uit Meerle/Hoogstraten zijn zeer slijtvast en licht vast. Dit betekent dat ze niet vergelen en daarnaast zijn ze water- en vuilafstotend. U kunt onze vloeren komen bekijken in onze toonzaal, waar wij een ruim assortiment hebben voor ieders budget. Wij kunnen op basis van uw idee uw droom realiseren, immers, in ons eigen atelier maken wij alles op maat. Bij Martens Vloeren uit Hoogstraten kunt u rekenen op topkwaliteit en een klantgerichte service.

Kom langs in onze toonzaal

U bent van harte welkom in onze toonzaal om ons assortiment te bekijken. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.00-12.00 en van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 09.00-12.00 en van 13.00-16.00 uur. Op zondag en donderdag zijn wij gesloten. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +32 33158432.

Heeft u een vraag en/of opmerking?