×

Sluitingsdagen

In mei zijn wij op volgende dagen gesloten: woensdag 1 mei, vrijdag 10 mei, zaterdag 18 mei, maandag 20 mei.

Plankenvloeren Antwerpen

Voor plankenvloeren komt u in de buurt van Antwerpen naar Martens Vloeren. Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 35 jaar bezig is met de productie van massieve en samengestelde houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Dat doen wij met een team van vakbekwame medewerkers en een modern uitgerust machinepark. Op die manier bent u verzekerd van kwaliteit.

Unieke plankenvloeren in de omgeving Antwerpen

Martens Vloeren is gevestigd in Meerle/Hoogstraten (regio Antwerpen) en levert plankenvloeren. U heeft bij ons een zeer ruime keus uit vloeren voor verschillende budgetten. Bovendien bieden wij u de keus uit bijvoorbeeld een plankenvloer met of zonder knoesten. Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal in Meerle/Hoogstraten (niet ver van Antwerpen). Voor onze vloeren gebruiken wij alleen hout uit natuurvriendelijke bossen, dat in de zagerij streng wordt geselecteerd, zodat alleen de meest geschikte stukken hout gebruikt worden voor de plankenvloeren. Het resultaat van een lang proces is dat u beschikt over een duurzame, onderhoudsvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige plankenvloer. Bij Martens Vloeren in de regio Antwerpen bent u verzekerd van een unieke vloer, geheel ontworpen en gemaakt volgens uw wensen.

Bel voor meer informatie

Voor meer informatie over onze producten en de mogelijkheid voor het fabriceren en plaatsen van plankenvloeren neemt u contact op met Martens Vloeren nabij Antwerpen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via telefoonnummer +32 33158432.

Heeft u een vraag en/of opmerking?