Multiplanken vloeren

Een multiplanken vloer is een kwalitatief hoogwaardig product. Martens Vloeren kan u hieraan helpen. Wij maken al ruim 35 jaar prachtige houten vloeren. Uiteraard houden wij altijd rekening met uw budget en met uw wensen. Zo kan iedereen bij ons een geschikte multiplanken vloer vinden.

Slijtvast maatwerk voor een multiplanken vloer

Vakmanschap en maatwerk, dat staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken een samengestelde-, of multiplanken vloer uiteraard van alleen het allerbeste hout. Het vers gezaagde en geselecteerde hout krijgt bij ons ruim de tijd om langzaam op natuurlijke wijze te drogen. Als het vochtpercentage voldoende is gezakt, wordt in onze droogkamers het allerlaatste vocht uit het hout gehaald. Als na een lang, zorgvuldig en gespecialiseerd proces de vloer gereed is, kunnen wij de multiplanken vloer voor u leggen. Als u dit liever zelf doet, dan geven wij u de nodige tips over hoe u dit het beste kunt doen. Wij denken dus altijd met u mee. Martens Vloeren heeft meer dan 35 jaar ervaring in de houtsector. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen.

Kom langs in onze toonzaal

Wij nodigen u graag uit in de toonzaal van onze vloeren groothandel om naar onze producten te kijken. Wij zijn geopend op werkdagen (behalve donderdag) van 08.00-12.00 / 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 09.00-12.00 en van 13.00-16.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. U kunt ons ook vragen om meer informatie over een multiplanken vloer via telefoonnummer +32 33158432

Heeft u een vraag en/of opmerking?