×

Sluitingsdagen

In mei zijn wij op volgende dagen gesloten: woensdag 1 mei, vrijdag 10 mei, zaterdag 18 mei, maandag 20 mei.

Samengestelde vloeren

Samengestelde vloeren van natuurvriendelijk hout vindt u bij Martens Vloeren in vele verschillende soorten en kleuren. Bij het produceren van samengestelde vloeren, maken wij gebruik van hout uit natuurvriendelijke bossen, omdat wij ons bewust zijn van onze taak om goed en eerlijk hout te gebruiken en u topkwaliteit te leveren. Dit kunnen wij u garanderen omdat wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren.

Handgemaakt vakwerk op het gebied van samengestelde vloeren

Samengestelde vloeren worden ook wel multiplank of duoplank vloeren genoemd. Martens Vloeren heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van verschillende vloeren in verschillende breedtes en diktes. Wij houden altijd rekening met uw wensen en mogelijkheden. In onze toonzaal kunt u komen kijken naar de verschillende opties die wij u bieden. Wij hebben voor u hout met weinig of geen knoesten, of bijvoorbeeld hout met zeer veel onregelmatigheden waardoor de samengestelde vloeren een zeer robuust uiterlijk krijgen. Onze samengestelde vloeren krijgen bovendien altijd drie beschermende lagen met een tweecomponenten product, waardoor de samengestelde vloeren slijtvast, vuilafstotend en licht vast zijn.

Meer informatie over de vloeren

Wilt u meer informatie over samengestelde houten vloeren van Martens Vloeren? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar +32 33158432. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Heeft u een vraag en/of opmerking?