×

Sluitingsdagen

In mei zijn wij op volgende dagen gesloten: woensdag 1 mei, vrijdag 10 mei, zaterdag 18 mei, maandag 20 mei.

Houten vloeren Breda

Houten vloeren worden in de regio Breda vakkundig gemaakt door Martens Vloeren. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in de houtbewerkingssector. Wij kunnen u daarom absolute topkwaliteit garanderen.

Houten vloeren met liefde gemaakt in de buurt van Breda

Dankzij ons moderne machinepark, onze stielkennis, onze zorgvuldig uitgezochte grondstoffen en natuurlijk onze liefde voor en kennis van het vak, kunt u bij Martens Vloeren in de buurt van Breda rekenen op kwalitatief hoogwaardige houten vloeren. Voordat de vloer af is, hebben wij het hout onderworpen aan een uitgebreide bewerking, waarbij het hout allereerst wordt geselecteerd op geschiktheid. Daarna wordt het hout zorgvuldig gedroogd. Alle soorten vloeren, zoals parket, eiken vloeren en plankenvloeren, kunnen daarna volgens uw wensen behandeld worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gladgeschuurd oppervlak, een geborsteld oppervlak of een mooi robuust oppervlak. Vervolgens wordt de vloer voorzien van de kleur die u wenst en nog bewerkt met drie lagen met een tweecomponenten product voor optimale bescherming.

Meer informatie over de vloeren

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u via +32 33158432 contact opnemen met Martens Vloeren. Om onze houten vloeren te bekijken kunt u in de omgeving van Breda ook langskomen in de toonzaal van onze groothandel. Op werkdagen (behalve donderdag) van 08.00-17.00 (pauze van 12.00-13.00) en op zaterdag van 09.00 – 16.00 (pauze eveneens van 12.00 – 13.00 uur).

Heeft u een vraag en/of opmerking?