Groothandel parket

Martens Vloeren is een groothandel in parket en andere houten vloeren. Martens Vloeren staat graag voor u klaar met een deskundig advies op maat. Bij ons vindt u alleen de allerbeste houtsoorten en daarom ook de allerbeste vloeren. In onze toonzaal in Meerle/Hoogstraten kunt u terecht voor advies op maat van onze zeer gespecialiseerde medewerkers.

Uitgebreide service in onze groothandel van parket

In onze toonzaal ziet u waarom wij een groothandel in hoogwaardig parket zijn. Wij hebben niet alleen vloeren van massieve planken, maar ook van duo- of multiplanken. Dit samengestelde parket is voorzien van een watervaste onderlaag van berkenhout en de bovenkant is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig eikenhout. Deze planken zijn uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Wij hebben het hout allereerst op natuurlijke wijze laten drogen en vervolgens in droogkamers geheel vochtvrij gemaakt. Hierdoor is het hout zeer recht en zal er geen werking meer optreden. Martens Vloeren kan het hout, indien gewenst, bewerken met een borstelmachine om de houtnerf te accentueren of ze worden verouderd om een mooie doorleefde look te creëren. Als groothandel in parket hebben wij niet alleen veel eikenhout op voorraad, maar kunnen wij uw vloer ook voor u leggen, of u van advies voorzien als u deze klus liever zelf wilt doen.

Openingstijden toonzaal

Voor meer informatie bent u op werkdagen (behalve donderdag) en op zaterdag hartelijk welkom in onze toonzaal van 08.00-12.00 / 13.00-17.00 u (werkdagen) en van 09.00-12.00 / 13.00-16.00 u op zaterdag. U kunt ons ook bellen op nummer +32 33158432

Heeft u een vraag en/of opmerking?