×

Zomervakantie

Wegens jaarlijkse vakantie zijn we gesloten van 15 juli tot en met 3 augustus. Op maandag 5 augustus zijn we terug geopend.

Eiken vloer Breda

Een eiken vloer schaf je in de buurt van Breda aan bij Martens Vloeren. Deze vloeren zijn niet alleen zeer mooi, maar ook van zeer hoogwaardige kwaliteit. Met onze ervaring in de houtsector hebben wij menig klant geholpen aan een prachtige eiken plankenvloer.

Gespecialiseerde werkwijze voor het maken van een eiken vloer nabij Breda

Voor een eiken vloer, die u nabij Breda laat aanleggen door Martens Vloeren, is het van groot belang dat het hout zorgvuldig gedroogd wordt. Al het hout wat wij gebruiken, is zorgvuldig gedroogd op een natuurlijke manier. Daarna worden de gezaagde planken verder gedroogd in droogkamers. Hierdoor blijft het hout mooi recht en is werking bijna uitgesloten. Als de eiken plankenvloer gereed is, kunt u ervoor kiezen om de vloer zelf te leggen, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Wij kunnen uw eiken plankenvloer zowel verlijmd als zwevend leggen. Als u er toch voor kiest om het werk zelf te doen, dan geven wij u de nodige leginstructies en informatie over de techniek die u het beste kunt gebruiken.

Meer informatie

In de regio Breda kunt u voor een eiken vloer langskomen in onze toonzaal op werkdagen (08.00-12.00 / 13.00-17.00 u.) en op zaterdag (09.00-12.00 / 13.00-16.00 u.). Wij zijn gesloten op donderdag en zondag. Verder kunt u contact opnemen met Martens Vloeren via het telefoonnummer +32 33158432.

Heeft u een vraag en/of opmerking?