×

Wij zijn blij dat we u terug mogen ontvangen in onze toonzaal.

Echter rekening houdend met de maatregelen verkiezen we om u voorlopig nog even op afspraak te ontvangen.
Op deze manier is het mogelijk om voor elk van u voldoende tijd vrij te maken.
Bel (0478/36.74.88) of mail ([email protected]) ons dus gerust even, dan zoeken we samen een moment dat voor u past.

Parket laten plaatsen

Parket laten plaatsen laat u over aan Martens Vloeren uit Meerle/Hoogstraten. Martens Vloeren heeft meer dan 35 jaar ervaring in de houtsector, zowel in de fabricage van vloeren als in het vakkundig leggen van parketvloeren. Kom eens een kijkje nemen in de toonzaal van Martens Vloeren.

Wensen werkelijkheid laten worden door parket te laten plaatsen

Parket laten plaatsen laat u over aan de vakmensen van Martens Vloeren. Wij kunnen u ook, als u het parket liever niet door ons wilt laten plaatsen, van tips en advies voorzien over hoe u dit het beste zelf kunt doen. Martens Vloeren heeft zich gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige houten vloeren. Wij gebruiken hiervoor alleen hout met vanuit natuurvriendelijke bossen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het hout van uw vloer op een verantwoorde manier gekapt is. Bovendien hebben wij dit hout zo behandeld dat werking vrijwel uitgesloten is. Het parket kunt u daarom ook op vloerverwarming laten plaatsen. U kunt bij ons al uw wensen werkelijkheid laten worden.

Neem contact met ons op

Via ons e- telefoonnummer +32 33158432 kunt u meer informatie krijgen over ons parket en hoe u dit door ons bedrijf kunt laten plaatsen. Wij staan u graag te woord. U bent ook van harte welkom in onze toonzaal. Wij zijn geopend op de volgende momenten:

  • Werkdagen: 08.00-12.00 / 13.00-17.00 u.
  • Zaterdag: 09.00-12.00 / 13.00-16.00 u.
  • Zondag – donderdag: Gesloten

Heeft u een vraag en/of opmerking?