×

Wij zijn blij dat we u terug mogen ontvangen in onze toonzaal.

Echter rekening houdend met de maatregelen verkiezen we om u voorlopig nog even op afspraak te ontvangen.
Op deze manier is het mogelijk om voor elk van u voldoende tijd vrij te maken.
Bel (0478/36.74.88) of mail ([email protected]) ons dus gerust even, dan zoeken we samen een moment dat voor u past.

Parket renovatie

Als vloerenspecialist is Martens Vloeren ook het adres voor uw parket als deze toe is aan renovatie. Onze vakmensen beheersen deze techniek tot in de puntjes. Wij kunnen uw parket er weer als nieuw laten uitzien. Neem snel contact met ons op voor uw project.

Vakwerk parket renovatie voor een betaalbare prijs

Als vakmensen zijn wij als geen ander in staat tot parket renovatie. Wij kunnen uw vloer behandelen met olie of met een tweecomponenten product, al naar gelang de ernst van de situatie. Tevens kunnen wij uw vloer schuren of met een borstelmachine uw vloer heel fijn, of juist grof behandelen. Deze technieken passen wij niet alleen toe bij parket renovatie, maar ook bij de vervaardiging van de vloer. Nadat het hout lang heeft gedroogd en wij planken van de juiste lengte en dikte, inclusief tand en groef, hebben gemaakt, behandelen wij uw vloer met twee lagen olie of met drie lagen van het een tweecomponenten product. Wij zien er op deze manier op toe dat uw parketvloer zeer goed beschermd is tegen vuil, vocht en licht. Bovendien zijn onze vloeren slijtvast. Wij kunnen aan al uw ideeën en wensen voldoen. In onze toonzaal kunt u onze producten komen bekijken.

Nog vragen over onze dienstverlening?

Wilt u meer informatie over ons parket of heeft u vragen over de renovatie of het plaatsen ervan? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +32 33158432

Heeft u een vraag en/of opmerking?