Maatwerk

Martens zorgt voor interieurprojecten op maat. Wij maken bij jou het verschil.
Kasten, trappen, tafels. Er zijn weinig projecten waar we geen raad mee weten. We stemmen eerste alle details goed af met de klant en gaan vervolgens planmatig te werk. Voor ons is maatwerk pas klaar wanneer de afwerking netjes verzorgd is en de klant tevreden is.
Offerte aanvragen
Kasten
Kasten
Wij maken uw dressing, keuken, tv-meubel, badkamermeubel,… perfect passend op maat. Zo kunt u elke ruimte optimaal benutten.
Trappen & bekleding
Trappen & bekleding
Gewoon een vrijstaand model of een bekleding op een reeds bestaande betonnen trap? Uw trap naadloos en in eenzelfde kleur laten behandelen zoals uw parket? Wij zorgen voor een fijne afwerking.
Tafels
Tafels
In tafels zijn er vele mogelijkheden en combinaties mogelijk. We denken graag met u mee om de tafel volledig naar uw wens te maken. Een stoere, robuuste, moderne of klassieke tafel,… alles is mogelijk.
Overige
Overige
Wij maken alles in hout waar u van houdt. Wandbekleding, houten deuren, vensterbanken,…

Kies het materiaal dat bij u past

We hebben talloze kleuren in ons gamma. Deze zijn afhankelijk van het type materiaal.

Laminaat
Laminaat
Fineer
Fineer
Massief
Massief

Onze troeven

Persoonlijk contact

Al onze projecten worden van offerte tot oplevering netjes opgevolgd door één en dezelfde persoon. We doen voor u alle opvolging van uw projecten van A tot Z.

Afwerkingsniveau

Onze materialen worden met de meeste zorg en voorzichtigheid geplaatst. We zorgen ervoor dat alles tot op de millimeter past en netjes is afgeregeld.

Op zoek naar een partner voor uw volgend interieurproject?

Bel ons op het nummer 03 315 84 32 of stuur een email naar [email protected]